Tarieven 

 

Totaal Pakket
€ 889,-

De Tarieven voor 2020/2021.
Wat jullie kunnen verwachten van het ‘totaal pakket’. Naast de fotografie zijn er zit er nog meer in het pakket zoals een mooi online trouwalbum

  • Kennismakingsgesprek
  • Fotografie de gehele dag (tot en met het eten)
  • Loveshoot (Op locatie)
  • Nabewerking van de beelden
  • Bewerkte foto’s in hoge resolutie
  • Online Trouwalbum album
  • Een volledige tijdlijn aan foto’s
  • Reistijd en reiskosten inbegrepen (binnen een straal van 35km vanaf Helmond)

EXTRA Opties: 
€ 59,- p/uur

Willen jullie dat de receptie en/of feestavond ook gefotografeerd wordt? Dat kan! Er wordt dan een toeslag € 59,- per uur gerekend aansluitend op het totaal pakket. (jullie bepalen hoe lang we doorgaan met fotograferen)

Andere wensen?
PRIJS op aanvraag

Jullie willen bijvoorbeeld alleen de ceremonie en een reportage achteraf (of vooraf natuurlijk). Of misschien hebben jullie zelf nog andere ideeën/wensen? Bespreek ze en we maken daar passende offerte voor.

In het Buitenland trouwen? Ook dat kan. Neem je fotograaf mee. Vraag hiervoor een offerte aan.

Totaalpakket 

Hoe ziet een dag er uit als u een totaal pakket boekt?  Wat kunnen jullie verwachten op deze dag? Globaal zal deze dag er als volgt uit zien. (aanpassingen zijn uiteraard bespreekbaar).

KENNISMAKING

Graag maak ik kennins met het bruidspaar enige tijd voor de Trouwdatum. Dit ‘intake’ gesprek is geheel vrijblijvend. 

LOVESHOOT

Mochten jullie met huwelijksfotografie in zee gaan, plannen we (indien gewenst) een ‘loveshoot’. Een fotoshoot op locatie (van ongeveer een uurtje) waaraan we aan elkaar kunnen wennen. Deze foto’s worden netjes afgewerkt en aan jullie geleverd als voorbereiding op jullie huwelijksdag.
 

(note: indien u niet kiest voor huwelijksfotografie.eu betaalt u alleen de loveshoot ( € 89,-) en krijgt alle foto’s in hoge resolutie.)

FOTOGRAFIE

Ik zal op de afgesproken tijd aanwezig zijn bij de bruid/bruidegom om de complete visagie vast te leggen op de gevoelige plaat.

OPHALEN BRUID (of bruidegom)

Als de bruid klaar is schiet ik nog wat foto’s van het eindresultaat, en wachten we op de bruid/bruidegom die zijn bruid/bruidegom komt halen. Vervolgens zal de ik richting de trouwlocatie gaan en wachten op het bruidspaar.

CEREMONIE

Rondom de locatie waar de ceremonie plaats vindt worden nog wat foto’s genomen met aanwezige familie, vrienden en/of kennissen.
Dan vindt het officiële gedeelte van de dag plaats en gaan jullie elkaar het JA-woord geven.

foto van de trouwakte met ringen en bloemen.

BRUIDSREPORTAGE

Nu nemen we even tijd voor de reportage. Soms gebeurt het wel eens dat de reportage vóór de ceremonie wordt gepland. Maar indien mogelijk adviseer ik het achteraf te doen omdat de spanning weg is en het bruidspaar over het algemeen veel meer straalt!

ETEN & RECEPTIE

Na de bruidsreportage reizen we af naar de eet & feest locatie. Allereerst zal er geproost worden en is er wellicht nog tijd om met jullie familie & vrienden (daggasten) wat foto’s te nemen alvorens jullie gaan eten. Meestal trekt het bruidspaar zich dan even terug om zich op te frissen voor de receptie. Hier is het voor mij einde dag. 

LET’S PARTY

Willen jullie de receptie en/of feestavond ook gefotografeerd hebben? Dan komt er een toeslag van € 59,- per uur bij op het totaalpakket.

DJ Harry op de draaitafel.

VRAGENLIJST VOOR OFFERTE


Uw dag ziet er iets anders uit? Geen probleem. Download hier een vragenlijst en vul uw gegevens/dagindeling in en stuur deze naar info@huwelijksfotografie.eu

U krijgt dan een passende offerte toegestuurd.


© 2020 All Rights Reserved. Marco Brugmans
Website Created By www.DESIGNICAL.nl